Известие

Collapse
No announcement yet.

Твърд педал на спирачката

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Твърд педал на спирачката

Значи проблема ми е следния,когато запаля колата индикатора за двигателя не изгасва и педала на спирачките е твърд като камък.При форсиране на двигателя индикатора изгасва и педала омеква,но в момента в който отпусна газта всичко се повтаря.Смених маслото защото ми казаха че може да е от това оправи се за около седмица и после пак се появи проблема.Някакви идеи????

Първоначално публикувано от gnp Покажи съобщение
    Значи проблема ми е следния,когато запаля колата индикатора за двигателя не изгасва и педала на спирачките е твърд като камък.При форсиране на двигателя индикатора изгасва и педала омеква,но в момента в който отпусна газта всичко се повтаря.Смених маслото защото ми казаха че може да е от това оправи се за около седмица и после пак се появи проблема.Някакви идеи????
    индикатор за двигателя...??? иначе може да е серво-апарат или мъркуча от смукателите до сервото,на него има и един клапан,добре е и той да се провери.Все пак кой мотор е това?

Comment

Двигателя е 1.9ТD

Comment

почни първо от клапана на сервото. после маркучи, самото серво, вакум помпата...
        точка

Comment

Дизелите не са ли с вакум помпа?
          166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
          ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

събота сутрин, работен ден... и на мен ми се дреме.
            писали сме я горе
            точка

Comment

Е,щом е дизелче си е с вакум помпа и е много вероятно да е от нея,щом оборотите имат значение.

Comment

Колега беше прав,вакум помпа и разпределителен вал някой ако знае от каде мога да ги намеря по на далавера да пише!

Comment

в раздела за части. може да търсиш и от ланча делта 2 тд - тя е със същия двигател и някакъв фиат имаше.
                  точка

Comment

Working...
                  X